Onze school

Welkom op De Trimaran! 

De tijden veranderen en we willen als De Trimaran daar flexibel, verantwoord en gedegen antwoord op kunnen geven. Leren en ontwikkelen staat bij ons centraal in een voor kinderen en personeel plezierige, veilige en uitdagende leeromgeving. Wij zijn trots op onze school en bieden uw kind graag alle ruimte om zich te ontwikkelen, zowel cognitief, creatief, sportief als sociaal-emotioneel. Niet voor niks is ons motto “Bijzonder sterk onderwijs voor uw kind”. Het bijzondere ervan is dat wij een oecumenische school zijn, wat inhoudt dat u van ons mag verwachten dat wij in uw kind een uniek mens(je) zien, een geschenk van God, en dat wij zijn of haar ontwikkeling met betrokkenheid, overtuiging en inzicht zullen begeleiden.

Het belangrijkste is dat u vertrouwen in ons heeft. En daarmee uw kind. Misschien krijgt u de kans om in Edam of Volendam een leerling van ons te spreken. Vraag hem of haar wat hij of zij van De Trimaran en haar juffen en meesters vindt. Mondelinge reclame werkt uiteindelijk het beste!

Als u via e-mail naar info@trimaran.nl aangeeft dat u meer van onze school wilt weten, krijgt u zo spoedig mogelijk van ons een reactie. Hopelijk tot ziens!